dijous, 1 de març del 2012

Recomanació


L'inici de tot plegat. Els escrits que van consagrar aquest periodista maltès abans que les seves obres el consagréssin a ell mateix. Parlo de Palestina i Gorazde i la més recent Notas a Pie de Gaza. La guerra del Golf, la Segona Guerra Mundial passant per la Libia del 86. Una àmplia selecció dels seus primers treballs. Un cicle de còmics autobiogràfics tristos i divertits que mostren la capacitat de dibuix de Joe Sacco.

Aprofiteu la oferta de 8 euros a Jocs Florals 106 Sants. Al Totcòmic

3 comentaris:

Anònim ha dit...

martí, tinet, martín romaña
una nota per fer lasanya
i si he errat la passió
t'envio una altra manya
per discurrit amb raó
que sóc la canya d'espanya

http://es.scribd.com/doc/52121884/TRES-RECETAS-PARA-UN-APRENDIZ-DE-MAGO

Red Zeppelin D3 ha dit...

Gràcies Martí per la recomanació del còmic. Jo segurament no l'agafaré PER ARA (en majúscules) però algun dia... qui sap... Potser em serà d'interès tant les vinyetes com el mateix contingut.
A reveure.

Red Zeppelin D3 ha dit...

I per últim he començat a llegir-me un llibre que es diu ARRELS (ROOTS) de l'autor que va escriure la biografia del Malcom X. Està basat en els origens dels seus propis avantpassats familiars africans tot remontant-se a partir de la meitat del segle XVIII fins el moment en què es va escriure l'obra tot passant per les tractes d'esclaus i l'esclavitud. Pel que he llegit sembla que està molt documentat.
De fet se'n va fer una sèrie a la tele on parla sobre Kunta Kinte. xD