dimecres, 27 de maig del 2009

Cal Nialet



Despreocupat, viscut i retrobat.

Cap de setmana esplèndid en un dels espais més bonics de Santa Coloma. Cal Nialet fet per la gent i per a la gent. Espai recuperat i reaprofitat per allò que en diuen ús. L’ús de l’espai. Espai col·lectiu. Cal Nialet sense cap mena de dubte és això, ús d’un espai comú. Però no tant sols es va emprar aquesta instal·lació. No ens hem d’oblidar del carrer, lloc per antonomàsia de tots i totes. Context en què la trista història capitalista ha condemnat a l’oblit i en certa mesura l’ha comercialitzat.. L’Esplai recupera el carrer com àmbit més de socialització, d’aprenentatge i de joc, Clar que si!
Agrair-vos el sentiment i la passió col·lectives que vareu posar per organitzar el cap de setmana, hom ho notava en cada gest, cada paraula, cada mossegada...
No tinc més paraules per dir. Potser tal com deia Josep Pla és molt més fàcil descriure que opinar, i més si parlem d’emocions i sentiments.
Un petonàs a totes les monitores de Cal Nialet....ah i un petó per l’únic monitor.
Foto del call Jueu de Santa Coloma de Queralt (carrer Quarteres)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola martí!quisiera ver más fotos tuyas.

saludos!

amanda

nòèlia ha dit...

Sobint llegeixo el que escrius almenys dues vegades... m'agrada com t'expresses, es personal.
Però per deformacio personal no me'n he pogut estar d'admirar durant estona la imatge que hi has afegit ( i veig que no soc l'unica contaminada per l'era de la imatge),m'encanta omplir-me de suspits del pasat, malgrat que diguin no ser bo viure d'aquest. A vere si ens deleites amb mes reliquies :)

I si algun dia et ve de gust, un cafe al poble no estaria malament

cuidet i sort